Флоріум на IPM Essen 2020

Флоріум на IPM Essen 2020 фото опис

З 28 по 31 січня 2020 року Флоріум відвідав 38 міжнародну виставку IPM ESSEN 2020.Вона проводилась в німецькому місті Ессен.

На ній було представлено 1538 стендів із 46 країн світу. Свої інноваційні продукти і послуги в галузях вони представили в галузях рослинництва, технологіях догляду за рослинами, флористиці і садовому інвентарі. Ессен знову став найбільш важливим місцем зустрічі світового зеленого сектора.

Більше 54 000 відвідувачів із більше ніж 100 країн відвідали виставку. Вони ознайомились із основними тенденціями в рослинництві і замовили товари на сезон. Більше ніж завжди, зміна клімату і стійкість до нових кліматичних умов були домінуючими темами на провідній світовій виставці по садівництву.

На виставці були представлені нові сорти:

 

  • Орхідей;

  • та багатьох інших рослин.

Також були представлені нові технічні досягнення в упаковці, транспортуванні і зберіганні рослин.

Компанія Greenworks

Ми відвідали стенд нашого постачальника півоній – компанії Greenworks. Це найбільша компанія, яка займається вирощуванням саджанців півоній в Європі. Вона працює на ринку більше 40 років і постачає більше 200 сортів півоній. Також дана компанія щорічно представляє нові сорти трав’янистих та ITO півоній.

Компанія David Austin Roses

Також Флоріум відвідав стенд нашого офіційного партнера – компанії David Austin Roses. Це всесвітньовідома компанія, яка виробляє саджанці неймовірних англійських троянд із прекрасним запахом і унікальною формою квіток.

Компанія Besgrow

Besgrow – виробник новозеландського субстрату для орхідей Orchiata. Цей продукт дозволяє виростити орхідеї найкращої якості в найкоротший термін, а також забезпечити довге цвітіння.

Компанія Top Onions

Окремим пунктом нашої робочої поїздки був візит до компанії TOP ONIONS. Це найбільш у світі виробник озимої цибулі сіянки.

Ми обговорили з ними сучасні методи пакування, транспортування і зберігання продукції, і познайомились із новими сортами цибулі-сіянки та цибулі-шалот.

Читайте також Бузок: найкращі сорти та вирощування.

Опубликовано: 08.02.2020

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Задать вопрос

    Контакты