Компанія Jub Holland — професійний виробник цибулин

Компанія Jub Holland - професійний виробник цибулин фото опис

Jac. Uittenbogaard & Zonen BV (JUB Holland) — це традиційна сімейна компанія із сучасними методами роботи. Компанія заснована ще в 1910 році і сьогодні вирощує і експортує якісні квіткові цибулини до більш ніж 30 країн Європи.

Історія компанії Jub Holland

Компанія стартувала в Егстгесті поблизу Лейдена в березні 1910 року, поєднуючи утримання худоби з виробництвом овочів і цибулин. З роками худоба та овочі поступово відійшли на другий план, а  вирощування цибулин почало переважати. Окрім вирощування, компанія також почала експортувати цибулини по всій Європі. Згодом вона почала виробляти зрізані квіти. У 70-х роках компанія переїхала з Егстгеста до Нордвейкерхаута, серця галузевої промисловості, і постійно розширювалася.

У 2007 році компанія переїхала до новопобудованого сучасного приміщення, яке оточене власними цибулинними полями. Одним із найголовніших моментів історії компанії став столітній ювілей у 2010 році. Тоді ж компанію нагородили відзнакою Royal Order, що визнана у всьому світі.

Місія компанії

Місія JUB Holland полягає в тому, щоб пропонувати продукцію квіткових цибулин найвищої якості на  ринку Європи за допомогою інноваційних концепцій, якісного контролю та індивідуальних програм. Частково цибулини виробляються у власному розпліднику за допомогою стійких методів. Відданий і відібраний персонал забезпечує високий рівень обслуговування та сприяє формуванню найкращої продукції.

Бачення компанії

Як сімейний бізнес, JUB прагне бути надійним партнером для своїх клієнтів та співробітників. Компанія прагне побудувати довгострокові відносини, які створюють цінність для обох сторін. Постійно реагуючи і очікуючи на мінливе оточення та побажання замовника, JUB залишається привабливим партнером.

Основні напрями діяльності компанії

На даний момент є 4 основні напрями діяльності JUB Holland

  • Виробництво цибулин у власному розпліднику;
  • Продаж цибулин для різних сегментів ринку;
  • Вирощування тюльпанів під зріз;
  • Виведення нових сортів.

Особливості  діяльності розплідника

JUB Holland — одна з небагатьох компаній, що залишаються розплідником, але є одночасно експортером.  У власному розсаднику на 35 гектарах вони вирощують 35 сортів тюльпанів та 15 різновидів нарцисів на полях. Культивація цибулин здійснюється відповідно до сертифікатів PlanetProof та MPS-A. Це забезпечує стале виробництво.

Вирощування квітів під зріз

З січня по травень компанія виробляє 4 мільйони тюльпанів у власних теплицях. Стійкість цибулин до хвороб має дуже велике значення для зрізочних цибулин. Всі вирощені тюльпани стандарту якості A1 продаються на аукціонах, які відповідають найвищим вимогам.

Продаж цибулин

В компанії JUB продаж цибулин розділений на два відділа – рітейлу і ландшафту. Вони дещо відрізняються в цільових групах покупців.

Ландшафтний відділ постачає якісні цибулини для професійного зеленого сектору, включаючи структури влади, ландшафтних дизайнерів, садівників-любителів та професійних садівників. Широкий асортимент компанії, якісні цибулини для натуралізації та засоби  для механічної посадки – це основні переваги компанії в галузі ландшафтного садівництва.

 

Найважливішими продуктами даного відділу є ретельно підібрані ландшафтні суміші цибулин. Вони ідеально поєднуються по кольорах і швидко облагородять велику ділянку. Завдяки правильному підбору сортів і термінів цвітіння суміші будуть радувати око довгі місяці. Ландшафтні суміші компанії Jub ви можете придфати на нашому сайті.

 

Нижче фото барабана в якому зміщуються дані ландшафтні суміші. Завдяки ретельному і точному перемішуванню досягається надзвичайна якість суміші цибулин.

Відділ рітейлу відіграє важливу роль у продажу готових квіткових цибулин в Голландії та багатьох інших європейських країнах. Значна частка готових цибулин пропонується як подарункові товари.  В основному вони розроблені та виготовлені власною командою дизайнерів компанії JUB, дотримуючись останніх тенденцій. Використання інноваційної упаковки та підтримка високої якості є ключовими елементами як для дизайнерів, так і для виробничої команди на складі.

Основні категорії товарів, який  просуває на ринку Європи відділ рітейлу JUB Holland:

  • Препаки – упаковки цибулин із найбільш широким використанням (для домашньої висадки, професійних садівників, в якості подарунку;
  • XXL-паки – упаковки із великою кількістю цибулин (ідеальні для великої ділянки);
  • Органічні цибулини – цибулини вирощені без застосування хімікатів;
  • Low Budget – невеликі упаковки із привабливою ціною;
  • Ексклюзивні тюльпани – найнезвичайніші сорти із неймовірними поєднаннями форм і відтінків;
  • Подарункові набори – пакети із дизайнерським оформленням для подарунку близьким.

Виведення нових сортів

JUB Holland асоційована з об’єднанням компаній Remarkable.Обєднання Remarkable було створене у 1996 році і стосується гібридизації, вирощування та збутом нових тюльпанів. Відмінна співпраця відомих компаній, які є фахівцями з вирощування, вигонки та маркетингу тюльпанів. Мета об’єднання — отримати нові сорти тюльпанів, які володіють гарним зовнішнім виглядом, а також стійкістю несприятливих умов.

Цибулини компанії JUB Holland та інші цибулини із Голландії ви можете придбати в інтернет магазині Флоріум.

Читайте також Новий партнер Флоріум — королівський бренд цибулин Kapiteyn.

Опубликовано: 18.06.2020

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Задать вопрос

    Контакты