Амариліси із Південної Африки — Hadeco!

Амариліси від Hadeco фото опис

Про компанію Hadeco

Південно-Африканська компанія Hadeco виробляє якісні цибулини квітів та зрізані квіти. Дуже досвідчена команда виробників  надає покупцям найкращі цибулини з їхнього врожаю. Компанія робить акцент на задоволеність споживачів, надійність та досконалість своїх цибулин.

Hadeco росла і розвивалась протягом десятиліть. Вона була заснована в 1946 році. Сьогодні вона керується прямими нащадками  свого засновника – голландця Флора Бархоорна. Hadeco є міжнародним лідером у галузі розведення, вирощування, та поширення здорових цибулин квітів. Також вона займає ведучі позиції у галузі експорту свіжих зрізаних квітів та лабораторних досліджень рослинного матеріалу, виробленого in vitro.

Компанія Hadeco  експортує свою продукцію у понад 40 країн світу. При цьому використовується велика кількість  місцевої робочої сили. Компанія працює етично, з акцентом на стійкість. Крім того, вона пишається тим, що постійно рухається в майбутнє, використовуючи новітні екологічні методи. Крім експорту в інші країни, Hadeco активно розвиває ринок Південної Африки. Тут вона займається має широкий сортиментом садівничих товарів, включаючи цибулини, зразані квіти, добрива, садові інструменти, скляний посуд та кераміку.

Всі цибулини Hadeco виробляються на семи високотехнологічних  фермах  в регіоні Хайвельд в Південній Африці. Вони побудовані і облаштовані із урахуванням 70-річного досвіду компанії. Вони забезпечують роботою більше 1500 сімей.

Особливості  розведення амарилісів у компанії Hadeco

Завдяки найінтенсивнішій у світі програмі розведення Hadeco створила найкращий і найширший асортимент амарилісів. Розведення амарилісів проводиться за методами, розробленими протягом багатьох років для вдосконалення існуючих стилів амарилісу, а також для створення нових та прогресивних типів.

Після ретельного відбору та багаторічного старанного оцінювання новий сорт може потрапити в лабораторію для розмноження культури тканин. Наступні кілька років нові цибулини витратять на виховання та вирощування, спочатку в теплицях, а пізніше на відкритих полях. Між кожним вегетаційним періодом цибулини перевіряють і готують, щоб забезпечити лише найвищу якість рослинної сировини. Після останнього сезону цибулини здорові і повні квітів.

Переваги амарилісів від Hadeco

Цибулини амарилісів від Hadeco надзвичайно хорошої якості. Вони мають ряд своїх переваг.

1.Кращі сорти для вирощування в горщику

Hadeco має свій власний повний та ексклюзивний асортимент сортів, кожен із яких гібридизується власноруч компанією, спеціально для культури горщиків. Більшість виробників вирощують сорти,  виведені для виробництва зрізаних квітів. Hadeco зосередилась на розведенні сортів з більш короткими, міцними стеблами. Вони не перекидаються. Також ці сорти дають рослинам хороший пропорційний баланс між розміром горщика, стебла та цвітінням.

Квіти гарної форми, повноцінні та збалансовані. Також цвітіння досить тривале. Кожен новостворений гібрид проходить строгу оцінку протягом декількох років, перш ніж його можна буде впровадити у комерційне виробництво. Сорти Hadeco були виведені для швидкого росту, забезпечуючи при цьому повноцінний розвиток коренів, стебел та квітів. Ці амариліси на сьогоднішній день є найбільш швидкозростаючими та найнадійнішими.

2.Надзвичайна якість і здоров’я цибулин

Сорти амарилісів від Hadeco здорові, без проблем  дають гарні квіти і мають чудову стійкість до хвороб. Це прямий результат ретельності, що застосовується у всіх процесах від висадки до  остаточної доставки клієнтам.

Процес створення цибулин починається з ретельного поєднання здорових батьків при створенні нових гібридів. Селекція та оцінка нових сортів направлена на розмноження лише сильних та енергійних сортів. Протягом наступних років виробництво ретельно контролюється і контролюється, щоб зберегти лише найбільш здорові  сорти. Також їм  забезпечують умови, для їх максимальної ефективності.

Кожну молоду цибулину висаджують окремо вручну. Ретельне миття і унікальна система сушки Hadeco в спеціально побудованих камерах забезпечує здорові цибулини найвищої якості. На момент, коли зріла цибулина відправляється до клієнта, вона проходила через людські руки дев’ять разів.

3.Висока продуктивність

Цибулини Hadeco перевершують інші за кількістю стебел на цибулину, кількістю квітів на стеблі та розміром бутонів. Це результат селекційних принципів та надзвичайно здорових умов, в яких виробляються цибулини.

4. Досвідчена обробка цибулин

Всі аспекти  виробництва та доставки відповідають методам, які розроблялись протягом багатьох років. Усі нові методи перед введенням ретельно вивчаються та перевіряються перед використанням на посадках. Завдяки цьому забезпечується стабільна якість кожного сезону.

Hadeco постачає здорові, чисті цибулини з міцними, добре збереженими кореневими системами. Цибулини від Hadeco добре живляться для забезпечення оптимальних результатів. Завдяки постійній гібридизації та інноваціям компанія  забезпечує регулярне постачання нових на ринок.

Амариліси від Hadeco та цибулини амарилісів від інших виробників, ви можете придбати в інтернет магазині Флоріум.

Читайте також Амариліси сонатіні.

Опубликовано: 17.09.2020

Комментариев: 2

  • Здравствуйте! У моих шести амарилисов не опали листья. Уже октябрь надо их срезать для отдыха клубней?

    • Роман Мушій
      09.10.2020 12:02 Ответить

      Здравствуйте! Если уже больше чем 2 недели как отцвели — можете срезать листья и отправить на покой на 2-2,5 месяца.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Задать вопрос

    Контакты