Екзотичні фрукти від Florium Food

Екзотичні фрукти від Florium Food фото опис

Екзотичні фрукти – джерело вітамінів, клітковини, важливих вуглеводі та багатьох інших поживних речовин. Вони покращують травлення, загальний обмін речовин, стан серцево-судинної системи, зміцнюють імунітет. Екзотичні фрукти доповнять Ваш щоденний раціон і подарують незвичайний смак.

Саме тому компанія Florium Food відібрала найкращі екзотичні фрукти для асортименту. Кращі фрукти із різних теплих країн, зокрема Таїланду, Малайзії, Італії, Ізраїлю та інших можна придбати по доступній ціні. Доставка проводиться в найшвидші терміни Новою поштою. Ми доставляємо фрукти в якісній картонній упаковці щоб Ви могли отримати виключно якісну продукцію.  Наша продукція подарує незабутні враження і смаки.

Найпопулярніші екзотичні фрукти від Florium Food

Ми вибрали декілька найпопулярніших фруктів в нашому асортименті.  Нижче ми опишемо переваги.

Манго

Даний фрукт є плодом дерева манго індійське. На даний момент нараховують близько 300 сортів даної культури.  Вирощують  манго в більше ніж 20 країнах світу. Зокрема, в Індії, Таїланді, Китаї, Мексиці, Бразилії та ін..

Манго містить вітаміни C, B1 і B2, B6, яблучну , щавлеву і бурштинову кислоту, велику кількість крохмалю, а також пектину.  Плоди манго покращують роботу серцевого м’язу, головного мозку,  функцію згортання крові.

Недостиглі плоди дуже кислі. Достиглі плоди дуже солодкі і мають приємний аромат.  Шкірка достиглого плоду в залежності від сорту може бути помаранчева, червона, жовта або ж зелена. Колір м’якушу  — жовтий або помаранчевий.

Використовують плоди у свіжому вигляді, для консервації, приготування салатів і желе.

Пітахайя

Пітахайя або ж пітайя, або ж драконів фрукт є загальною назвою плодів деяких видів кактусів із ліано подібними стеблами. Батьківщиною даних рослин є Центральна і Південна Америка. На даний момент пітайю вирощують у Вєтнамі, США, Австралії, Шрі-Ланці, Японії.

Плоди із гладкою шкіркою. Є три види пітайї . Перший вид має червону шкірку і білий м’якуш. Другий вид – червону шкірку і червоний м’якуш. Третій вид має плоди жовті ззовні і білі в середині. По смаку плоди нагадують ківі, із ніжною текстурою.

Пітахайя містить велику кількість вітаміну B3, фосфору, кальцію, а також олеїнової кислоти. Є низькокалорійним продуктом. Покращує роботу травної і нервової системи.

Пітайю вживають в свіжому вигляді, використовують для виготовлення соків, вина, коктейлів.

Кумкват

Кумкват – рід цитрусових рослин, що росте в природних умовах на Півдні Китаю. Зараз дану рослину вирощують в Японії, Філіппінах, Греції, Південній Кореї,  на Півдні США.

Плоди кумквату помаранчеві і овальні, в довжину до 5 см і в діаметрі близько 3 см. Вони кисло- солодкі, із солодкою шкіркою. Містять багато альдегідів та складних ефірів, а також цукри і вітамін C.

Кумкват вживають у свіжому вигляді, використовують для приготування соків і салатів, мармеладу і цукатів.

Ківі

Ківі – плід ліани актиндія приємна.  Сучасні великоплідні сорти ківі виведені в 40-их роках 20 століття в Новій Зеландії.  На даний момент  культивується у великих кількостях в Італії, Греції, Чилі.

Плоди ківі овальні,5-8 см в довжину і 4 см в діаметрі. Вони коричневого кольору ззовні, опушені. М’якуш зеленого кольору, але є сорти із м’якушем жовтого кольору. Смак кисло солодкий.

Ківі містить багато органічних кислот, антиоксидантів, вітаміну С, калію. Воно зменшує ризик виникнення тромбів, онкологічних хвороб, допомагає спалювати жири і покращує роботу серцево-судинної системи. Також ківі використовують в косметології для очищення і омолодження шкіри.

Плоди ківі вживають в свіжому вигляді, для приготування желе, десертів, пирогів.

Папайя

Папайя – плід дерева Каріка. Ареал дерева Каріка – тропіки Південної Америки. На даний момент активно культивується в Мексиці, Індонезії, Нігерії, Таїланді, Колумбії , Гватемалі.

Довжина плодів папайї  15-45 см, ширина – від 10 до 30 см. У дозрілих плодів шкірка жовта або помаранчева. М’якуш зрілої папайї жовтий, помаранчевий або ж червоний. Смак свіжої папайї нагадує диню. При запіканні папайя нагадує хліб.

Плоди папайї містять вітаміни групи A,B,D і вітамін C, калій, залізо, яблучну і лимонну кислоту. Також в них дуже багато глюкози і клітковини.  Вони покращують травлення, протидіють бронхіальній астмі, хворобам печінки, нормалізують рівень цукру. Також плоди папайї допомагають при схудненні, так як є низькокалорійними.

Папайю вживають в свіжому вигляді після очищення від шкірки і насіння. Використовують для запікання, супів, салатів, а також для приготування м’ясних страв.

Ананас

Ананас – плід багаторічної трав’янистої рослини Ананаса справжнього. На даний момент вирощується  в таких країнах як Коста-Ріка, Бразилія, США, Індія, Таїланд, Китай.

Плоди ананаса масою до 2 кг, овальні, довжиною до 30 см. Шкірка досить товста, неїстівна. М’якуш жовтий, кисло-солодкий.  Вони багаті на сахарозу, органічні кислоти, вітаміни A,B,C, мікро та мікроелементи. Також плоди ананасу містять бромелайн – комплекс ферментів, що допомагає засвоювати білки.

Екзотичні фрукти, як і  каву, можна придбати в інтернет магазині Florium Food.

Читайте також Жимолость їстівна на нашому столі.

Опубликовано: 28.04.2020

Комментариев: 1

  • Получила сегодня клубни тюльпанов по акции и осталась очень довольной. Спасибо за высококачественный товар упакованный по всем стандартам и приятной померной ценой. Рекомендую магазин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Задать вопрос

    Контакты