Ідея для смачної вечері — перець, фарширований рисом та м’ясом. Це класичний простий рецепт на чотири порції. Також ви можете приготувати фарш з інших інгредієнтів, наприклад, з додаванням невеликої кількістю сиру.
Інгредієнти:
- 8 великих болгарських перців
- 300 г фаршу (рубленої свинини)
- 1 цибуля
- 1/2 склянки рису
- 1/2 овочевого бульйону
- 4 столові ложки олії
- столова ложка томатної пасти
- сіль, чорний перець — за смаком
- орегано – за бажанням
Приготування:
- Відваріть рис в підсоленій воді.
- Перець вимийте, обсушіть, поріжте верхівки і видаліть насіння.
- Приготуйте начинку.
- Почистіть і наріжте цибулю.
- Нагрійте в сковорідці 2 столові ложки олії, додайте цибулю, обсмажте її.
- Додайте фарш. Приправте його сіллю та спеціями.
- З’єднайте фарш з рисом і добре перемішайте.
- Наповніть перці начинкою.
- Залийте їх приготованим раніше овочевим бульйоном (також можете розчинити кубик бульйону у склянці окропу).
- Готуйте страву в жаростійкому посуді, змащеному олією, під кришкою.
- Готуйте в духовці 35 хвилин при температурі 180 °С.
- Вийміть перець.
- Додайте в соус для запікання томатну пасту і невелику кількість води. Відваріть і приправте.
- Подавайте страву у томатному соусі.
- Смачного!
Читайте також: Кукурудза в духовці
Опубликовано: 22.08.2019