Як приготувати фарширований перець

Ідея для смачної вечері — перець, фарширований рисом та м’ясом. Це класичний простий рецепт на чотири порції. Також ви можете приготувати фарш з інших інгредієнтів, наприклад, з додаванням невеликої кількістю сиру.

Інгредієнти:

  • 8 великих болгарських перців
  • 300 г фаршу (рубленої свинини)
  • 1 цибуля
  • 1/2 склянки рису
  • 1/2 овочевого бульйону
  • 4 столові ложки олії
  • столова ложка томатної пасти
  • сіль, чорний перець — за смаком
  • орегано – за бажанням

Приготування:

  1. Відваріть рис в підсоленій воді.
  2. Перець вимийте, обсушіть, поріжте верхівки і видаліть насіння.
  3. Приготуйте начинку.
  4. Почистіть і наріжте цибулю.
  5. Нагрійте в сковорідці 2 столові ложки олії, додайте цибулю, обсмажте її.
  6. Додайте фарш. Приправте його сіллю та спеціями.
  7. З’єднайте фарш з рисом і добре перемішайте.
  8. Наповніть перці начинкою.
  9. Залийте їх приготованим раніше овочевим бульйоном (також можете розчинити кубик бульйону у склянці окропу).
  10. Готуйте страву в жаростійкому посуді, змащеному олією, під кришкою.
  11. Готуйте в духовці 35 хвилин при температурі 180 °С.
  12. Вийміть перець.
  13. Додайте в соус для запікання томатну пасту і невелику кількість води. Відваріть і приправте.
  14. Подавайте страву у томатному соусі.
  15. Смачного!

Читайте також: Кукурудза в духовці

Опубликовано: 22.08.2019

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Задать вопрос

    Контакты